PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIE W RAMACH SZWAJCARSKIEGO
PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH
THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION
 
 
 
 
 
     
  • Jesienny zachód słońca w okolicach Piórkowa, fot. A. Kozicki
    Jesienny zachód słońca w okolicach Piórkowa, fot. A. Kozicki
  • Pasmo Bielińskie zimą, fot. A. Kozicki
    Pasmo Bielińskie zimą, fot. A. Kozicki
  • Wąwóz w okolicach Zagród, fot. Halina E. Sadecka
    Wąwóz w okolicach Zagród, fot. Halina E. Sadecka
  • Ciosowa Góra,Pasmo Tumlińskie, fot. A. Kozicki
    Ciosowa Góra,Pasmo Tumlińskie, fot. A. Kozicki
  • Łąki w dolinie Opatówki, fot. Halina E. Sadecka
    Łąki w dolinie Opatówki, fot. Halina E. Sadecka
Poradnik tworzenia inkubatora kuchennego
 
 

Oddajemy w Państwa ręce poradnik opisujący praktyczne kroki prowadzące do utworzenia inkubatora kuchennego, zwanego również przetwórczym.

Mamy nadzieję, że publikacja ułatwi samorządom, lokalnym grupom działania i innym podmiotom podjęcie decyzji o utworzeniu inkubatora przetwórczego/kuchennego na swoim terenie. Natomiast jesteśmy przekonani, że uruchomienie inkubatora wpłynie na wzbogacenie oferty produktów lokalnych, zagospodarowanie lokalnych surowców, a także dbanie o zachowanie tradycji przetwórczych poprzednich pokoleń, z pożytkiem dla zdrowia i radości (satysfakcji) podniebienia mieszkańców i turystów.

Do pobrania:

 

Data dodania: środa, 30 listopada 2016r.




   
 
copyrights @ 2013 - 2017
Ośrodek Promowania i Wspierania Przedsiębiorczości Rolnej - Sandomierz
www.opiwpr.org.pl